DEEP COVE RESIDENCE

Deep Cove, North Vancouver

BROADWAY ARCHITECTS

Rob Sieniuc + Associates

"There is no secret to balance.
You just have to feel the WAVES.
"
    ~ Frank Herbert

ENVIRONMENTAL
DESIGN

BROADWAY ARCHITECTS

Rob Sieniuc + Associates

GREEN ARCHITECTURE

BROADWAY ARCHITECTS

Rob Sieniuc + Associates

Deep Cove Residence (Wave)

Wave 150North Vancouver, BC 

"There is no secret to balance.
You just have to feel the WAVES."
                    ~ Frank Herbert
                   
This post and beam seaside residence overlooks beautiful Deep Cove, British Columbia. It was originally constructed in 1955 by Lewis Construction—an early builder reknown for their open plan west coast style homes.

Broadway Architects design (addition/renovation) builds upon the original post and beam detailing. The home's new dramatic roofline recalls waves rolling along the shoreline on the forest's edge.  Its structure is comprised of curved glulam beams, douglas fir logs in conjunction with standard and post and beam wood framing. The homes beams and feature circular windows align with the rising and setting sun.

© Copyright  1979 - 2021  BROADWAY ARCHITECTS  (Rob Sieniuc + Associates)
GREEN ARCHITECTURE | ECO PLANNING | ENVIRONMENTAL DESIGN | ECOLIBRIUM
GREEN RESORT ARCHITECTS & COMMUNITY PLANNERS | VANCOUVER, BC, CANADA